Dick ter Hofsté

Volkomen onverwachts is ons bestuurslid Dick ter Hofsté op 66-jarige leeftijd overleden. Met het leggen van 422 herdenkingsstenen in de afgelopen vier jaar hebben wij iedere keer stilgestaan bij de dood. Bestuur en vrijwilligers staan nu heel verdrietig stil bij het onverwachte overlijden van onze gewaardeerde, zorgvuldige, betrokken en deskundige penningmeester.

Betrokken en deskundig

Dick is op 26 januari 2016 toegetreden tot het bestuur. Hij heeft vanuit zijn betrokkenheid als financieel deskundige de financiële organisatie van onze Stichting verbeterd. Daarnaast was hij heel erg betrokken bij de andere zaken van de Stichting. Bij de vele steenleggingen heeft ook Dick vele malen de korte levensbeschrijving van de holocaust-slachtoffers voorgedragen.

Met respect herdenken

Er lagen vele plannen voor de toekomst, bijvoorbeeld samen met zijn echtgenote genieten in Frankrijk. Helaas, het mag niet zo zijn. Wij zullen Dick met respect herdenken. Wij wensen zijn echtgenote Jos, zijn kinderen, hun partners en zijn kleinkinderen heel veel sterkte bij dit verlies.

Namens bestuur en vrijwilligers,

Jan-Willem van Lieshout, voorzitter
Jos Pothof, secretaris
Klaas Kwakman, bestuurslid