De website is vernieuwd en veel informatiever. De afgelopen tijd is er hard gewerkt aan een kwalitatieve presentatie van de doelstelling en activiteiten van onze stichting. Onze inspanningen zijn er op gericht de namen van slachtoffers, voor wie vaak geen graf is, zichtbaar te maken, zodat ze nooit meer vergeten worden. Dank aan iedereen die heeft meegewerkt, voor en achter de schermen, om deze vernieuwde website mogelijk te maken.

Hoe u kunt bijdragen

De komende tijd vullen we de namen aan met een beknopt levensverhaal, een gebeurtenis of hun situatie tijdens de oorlog. U kunt bijdragen door ons te helpen met uw herinneringen, familieonderzoek te delen of bijvoorbeeld oude foto’s te sturen. Heeft u informatie over één van de slachtoffers, laat het ons horen via het contactformulier.

Facebook en nieuwsbrief

Naast de website kunt u de herdenkingsstenen ook via onze facebookpagina volgen. Abonneer u op de nieuwsbrief van stichting herdenkingsstenen of lees voorgaande nieuwsbrieven terug in ons archief. Waar u ook leest over de herdenkingsstenen in Amersfoort, heeft u meer informatie over een slachtoffer, historische foto’s of een vraag, neem contact met ons op.

No Comment

Comments are closed.